• ارسال شده توسط: support6
  • بروزرسانی شد: ۱۶ ژوئیهٔ ۲۰۱۸
  • بازدیدها: ۲۷۵ مشاهده
Categories:

به اشتراک‌گذاری در شبکه های اجتماعی

چگونه حساب کاربری خودرا حذف کنیم ؟

از قسمت هدر سایت با کلیک بر روی آیکون تنظیمات گزینه حریم خصوصی را انتخاب کرده، در صفحه ی جدید باز شده، حذف حساب کاربری را انتخاب کرده و در صورت نیاز حساب کاربری خودرا حذف می‌کنیم.